full screen background image

Τμήματα

Η επαναδραστηριοποίηση του Ελληνικού Αθλητικού Συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877, άρχισε το 2014 με την λειτουργία της αθλητικής ακαδημίας – athletic academy – ενώ από το 2016 δημιουργήθηκε και η Επίλεκτη Ομάδα κλασικού αθλητισμού, η οποία εκπροσωπεί τον σύλλογο σε αθλητικές διοργανώσεις.

Επικεφαλής των τμημάτων Θεσσαλονίκης της ακαδημίας, έχοντας υπό την επίβλεψή του καταρτισμένους γυμναστές και γυμνάστριες, είναι ο Γενικός Αρχηγός του Ερμή Μάρκος Πούλιος. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) επί σειρά ετών, αποτελεί μία από τις σπάνιες περιπτώσεις τεχνικών με ειδικές γνώσεις και επιστημονική κατάρτιση σε έξι διαφορετικά αθλήματα τα οποία “υπηρέτησε” και ως αθλητής και ως προπονητής.

Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη, ο Μάρκος Πούλιος έχει συμπληρώσει πλέον 50 χρόνια μέσα στον αθλητισμό. Διετέλεσε πρωταθλητής με διακρίσεις στο άλμα σε ύψος, ενώ στην αθλητική του καριέρα σχολήθηκε τόσο με τα 110μ. με εμπόδια, όσο και με το άλμα τριπλούν αλλά και το άλμα σε μήκος, αγωνιζόμενος με την Γαλατασαράϊ στην Κωνσταντινούπολη και τον ΓΣ Ηρακλής στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα με την πολυετή καριέρα του στον στίβο ασχολήθηκε με την πετοσφαίριση και έπαιξε βόλεϊ στην ομάδα του ΑΣ Πέρα και τον ΑΣ Ελπίδας Αμπελοκήπων, ενώ πριν αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στον στίβο, ασχολήθηκε με την επιτραπέζια αντισφαίριση παίζοντας πιγκ-πογκ στην πρώτη ομάδα των ιστορικών ΑΟ Ταταύλων της Πόλης.

Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και τίτλους ως αθλητής τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα και ως προπονητής ανέδειξε σπουδαίους πρωταθλητές. Από τους πλέον αγαπημένους μαθητές του μεγάλου δασκάλου της προπονητικής στα άλματα Κώστα Χειμωνίδη, ο Μάρκος Πούλιος, είναι πρώτα παιδαγωγός και μετά προπονητής, θιασώτης της προπονητικής φιλοσοφίας του μακροχρόνιου προπονητικού πλάνου για την ανάδειξη πρωταθλητών.

Διακεκριμένη προσωπικότητα στον χώρο του αθλητισμού της Ελλάδας, χαίρει μεγάλης εκτίμησης καθώς συνδιάζει μοναδικά ήθος, ευγένεια, σεμνότητα, σοβαρότητα, κατάρτιση, γνώσεις, εμπειρία, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Στην πρότυπη αθλητική ακαδημία του Ερμή η αρχή γίνεται με το τμήμα υποδομής, όπου μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6-8 και 9-11 ετών. Αποτελεί την πρώτη επαφή και γνωριμία των παιδιών με τον αθλητισμό, βασίζεται περισσότερο στην φιλοσοφία της ευχάριστης προσέγγισης και γνωριμίας με διαφορετικά αγωνίσματα, τονίζοντας την συλλογικότητα.

Μετά το τμήμα υποδομής, υπάρχει το προαγωνιστικό τμήμα αξιολόγησης και ανάπτυξης της αθλητικής ακαδημίας, όπου συμμετέχουν παιδιά 12-14 ετών (παμπαίδες-παγκορασίδες στον κλασικό αθλητισμό) και το οποίο παίζει τον πλέον καθοριστικό ρόλο κατά την κρίσιμη περίοδο μετάβασης των παιδιών από την ακαδημία στο αγωνιστικό τμήμα.

Σε αυτό το τμήμα γίνεται η αξιολόγηση, εξειδίκευση και επιλογή των παιδιών που θα μεταβούν από την ακαδημία στο αγωνιστικό τμήμα (15-23 ετών), ανακαλύπτοντας με ειδικές μετρήσεις και διαδικασίες ποιό αγώνισμα τους ταιριάζει περισσότερο για να μπουν στην διαδικασία του αγωνιστικού αθλητισμού και να διακριθούν.

Περίοδος λειτουργίας της ακαδημίας, είναι από αρχές Σεπτεμβρίου έως αρχές Ιουλίου.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Στο αγωνιστικό τμήμα συμμετέχουν όσοι αθλητές 15-23 ετών (παίδες-κορασίδες, έφηβοι-νεάνιδες, νέοι-νέες), πληρούν τις προϋποθέσεις και έχουν επιλεγεί για να προωθηθούν από την αθλητική ακαδημία, ώστε να έχουν τη δυνατότητα μίας επαγγελματικής αθλητικής καριέρας, αλλά και τη μοναδική ευκαιρία για διεκδίκηση υποτροφίας σε κάποιο διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα μέσω των αποκλειστικών συνεργασιών του Ερμή σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

Pappa @RioΣτο τμήμα επίλεκτων που ουσιαστικά είναι η επαγγελματική ομάδα του Ερμή, συμμετέχουν μόνο επίλεκτοι αθλητές ηλικίας 21-30 ετών (νέοι-νέες, άνδρες-γυναίκες), που έχουν αξιολογηθεί από τον αρχιπροπονητή του συλλόγου με αυστηρά κριτήρια και κατόπιν επιλεγεί, καταρτιστεί και εν τέλει στελεχώσει την πρώτη ομάδα, στην οποία θα απολαμβάνουν και προνόμια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

 

Η Ivermectin (Stromectol) είναι ένα φάρμακο εγκεκριμένο για τη θεραπεία πολλών τύπων παρασίτων. Κάποτε χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά στην κτηνιατρική, αλλά μελέτες έχουν δείξει ότι η ιβερμεκτίνη είναι αποτελεσματική στους ανθρώπους. Μπορείτε να αγοράσετε το Ivermectin χωρίς ιατρική συνταγή στο διαδίκτυο στη διεύθυνση https://www.ivermectingreece.com στην Ελλάδα. Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των ταμπλετών στη συσκευασία.